Werk

« terug naar overzicht

Trouwkaarten

Bekijk op deze pagina een selectie van ons werk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!Jonathan & Christa

Trouwkaart ontwerp voor Jonathan & Christa inclusief bijpassende menukaart, kaart voor daggasten en een kaart met routebeschrijving/programma.

De bijpassende kaartjes zijn geperforeerd en aan elkaar vast gemaakt met behulp van henneptouw.


Pieter & Lydia

Trouwkaart ontwerp voor Pieter & Lydia. Hattem vs. Zwolle. Voor deze kaart illustreerden wij een aantal pictogrammen voor de routebeschrijving in de kaart. Van Herberg Molecaten over de IJsselbrug naar het kerkje in Windesheim. De gevouwen kaart is gedrukt op een stevig papiersoort met licht linnenstructuur. De kaart voelt prettig aan vanwege het vleugje katoen dat in het papier verwerkt zit.
Hans & Annegreet

Trouwkaart ontwerp voor Hans & Annegreet. Een sterk font met een subtiel element. Clean & Strak. Voor dit ontwerp maakten wij ook een bijpassende menukaart en een kaart van de ceremoniemeesters. Voor de juiste look & feel is gekozen voor een ongestreken, stevig, papiersoort.


Richard & Sanne

Trouwkaart ontwerp voor Richard & Sanne. Just married! Richard & Sanne stuurden deze kaart nadat ze getrouwd waren.

Naast de gevouwen kaart is een bijpassend “Save the date” kaartje ontworpen.┬áDe kaarten zijn gedrukt op een gestreken stevig papiersoort, waarop de foto’s mooi uitkomen.Bovenstaande projecten zijn slechts een selectie van ons werk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!