Werk

« terug naar overzicht

Reclame / Promotie

Bekijk op deze pagina een selectie van ons werk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!“Productfolder Airstar”

In opdracht van Orbis BV. ontwikkelde Meneer Mijnheer een productfolder voor de Airstar CFPP. Pure innovatie! Nieuwsgierig naar wat dit product kan? Bekijk het hier.


Promotiemateriaal Duurzaamheidsmarkt

Verschillende bedrijven en organisaties die actief bezig zijn met bijvoorbeeld duurzame energie, afvalscheiding, mobiliteit en vervoer en waterbesparing, presenteren zich op de Duurzaamheidsmarkt in Oldebroek.

De Duurzaamheidsmarkt is een aansprekende, informatieve en originele markt. De consument kan bij een groot aantal leveranciers en organisaties terecht voor activiteiten, tips en nieuwe producten.
Meneer Mijnheer ontwikkelde het PR-materiaal voor de Duurzaamheidsmarkt.
“Oldebroek voor Mekaar”

In opdracht van de gemeente Oldebroek ontwikkelde Meneer Mijnheer een beeldmerk en postercampagne voor “Oldebroek voor Mekaar”.

De campagne is breed uitgezet in de gemeente onder andere door middel van driehoeksborden, posters & uitingen in lokale media. De campagne toont een voorbeeld van de burgerkracht in de gemeente Oldebroek.

Fotografie: Stefan Verkerk


Promotiemateriaal Stichting Present

Voor Stichting Present Oldebroek maakten wij een redesign van een aantal promotionele materialen, denk aan een presentatiemap, bedankkaartjes, t-shirts, banners etc.
Trinity

Voor band Trinity ontwikkelden wij artwork voor onder andere Trinity & Friends en de theatertour “The world on your doorstep”. Flyers, banners & posters.


AD Autobedrijf Vika

Verschillende foldermateriaal voor AD Vika Wezep.Bovenstaande projecten zijn slechts een selectie van ons werk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!