Info

Meneer Mijnheer

Meneer Mijnheer is een jong ontwerpbureau opgericht door Johannes en Leandra Mijnheer. Johannes is in 2010 afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper aan de hogeschool Windesheim. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van vormgeving & marketing. Leandra is in 2009 afgestudeerd aan het CIBAP vakcollege. Daar studeerde zij Interieur & Management.

Visie

Als grafisch vormgevers zetten wij functie en vormgeving op een gedeelde eerste plek. Een product moet mooi zijn en tegelijkertijd haar doel bereiken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf of product is. Naamsbekendheid met daarbij de juiste uitstraling levert u klanten op! Met dit doel voor ogen gaan wij voor u aan de slag.

Doordat wij een klein ontwerpbureau zijn, werken wij met korte lijnen en zijn wij persoonlijk betrokken. Het belangrijkste doel is de klanttevredenheid over het eindresultaat. Dit eindresultaat komt tot stand door onze creativiteit in combinatie met vakkennis. Wij leveren altijd werk waar wij zelf achter staan en trots op zijn. Door middel van het zorgvuldig uitvoeren van deze kenmerken in ons werk, leveren wij een extra waarde voor u als klant.

Werkwijze

Nadat u contact hebt opgenomen gaan we samen kijken hoe uw wens gerealiseerd kan worden. Van te voren krijgt u een offerte, bij een akkoord gaan wij voor u aan de slag.

Wij nemen u het liefst al het werk uit handen. Doordat wij samenwerken met professionals uit verschillende vakgebieden, denk aan fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en signmakers,  kunnen wij u het gehele pakket aanbieden. Van idee tot eindproduct. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust. Meneer Mijnheer staat voor u klaar!